Artsen

Dokter Spekhorst is geboren in Twente en heeft geneeskunde gestudeerd in Nijmegen. Na de zogenaamde ‘tropenopleiding’ in Almelo in de gynaecologie / verloskunde en de chirurgie is hij 4 jaar werkzaam geweest in Malawi (Oost-Afrika) en 1 jaar in Saoudie Arabië.

Zijn huisarts opleiding heeft hij gedaan in Cambridge (Groot-Brittanie).
Sinds 1993 is hij werkzaam in Domburg en Aagtekerke. Zijn bijzondere aandachtsgebieden zijn verloskunde, chirurgie en hartvaatziekten, luchtwegaandoeningen en stemmingsproblematiek. Sinds 1999 werkt hij samen met Dr. Vriezekolk, huisarts sinds 1999.

Dokter Vriezekolk is opgegroeid in Drenthe en heeft in Groningen geneeskunde gestudeerd. Na haar opleiding heeft ze 3 jaar op de S.E.H. (Spoedeisende Hulp) van het Oosterschelde Ziekenhuis in Goes gewerkt. In 1996 is ze begonnen met de 3-jarige huisartsenopleiding in Rotterdam. In 1999 is ze als parttime huisarts begonnen in de huisartsenpraktijk in Domburg. Kindergeneeskunde, chirurgie en zorg voor ouderen zijn bijzondere aandachtsgebieden.

Dokter Bats is geboren in Delft en is grotendeels opgegroeid in Brabant. Ze heeft de studie geneeskunde in Amsterdam gedaan. De eerste werkervaring was op de wallen in Amsterdam op de Kruispost, een medische opvang voor niet verzekerden. Na de tropenopleiding, begonnen in het Oosterschelde Ziekenhuis te Goes en later in het Antonius Ziekenhuis in Sneek voortgezet en afgerond, heeft ze voor Artsen zonder Grenzen gewerkt in Ethiopië en Djibouti.

Weer terug in Nederland heeft ze een periode in het asielzoekerscentrum in Leeuwarden gewerkt en vervolgens de huisartsenopleiding in Groningen voltooid. Na 5 jaar huisartsenzorg op Terschelling heeft ze bijna 12 jaar een (duo)praktijk gehad in Oostkapelle. Per 1 juli 2011 is zij parttime verbonden aan de huisartsenpraktijk te Dombrug. Haar interessegebieden zijn sportgeneeskunde/orthopedie, chirurgie, ouderenzorg en palliatieve zorg.